Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Sinun digihaasteesi on meidän missiomme

Ollaan rehellisiä: kaikki kehittäjät tykkäävät ongelmanratkaisusta. Olemme kohdanneet ja selättäneet vuosien saatossa jo satoja asiakkaidemme haasteita - etsimme koko ajan uusia!

Tarjoamme apua

Suunnittelupalvelut

Perusteltuja ja houkuttelevia valintoja

Laadukas verkkopalveluiden ja applikaatioiden suunnittelu ei ole pelkästään sitä, miltä palvelusi näyttää vaan myös sitä, miltä se tuntuu. Loppukäyttäjän tunteminen, ymmärtäminen ja tämän mielenliikkeiden ennustaminen on ensiarvoisen tärkeää voittavan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Järjestelmällisen suunnittelun avulla syntyy sekä näyttäviä ja helppokäyttöisiä että aidosti arvoa tuottavia palveluita. Hyvän suunnittelun avulla voimme myös testata liiketoimintaideaa ennen sen varsinaista toteutusta ja valita vain perusteltuja toteutustapoja. Varmistamme myös, että uusi palvelusi istuu saumattomasti osaksi nykyisiä järjestelmiäsi – valintamme helpottavat työtäsi, eivät lisää sitä.

Palvelumuotoilu

Käyttöliittymä- ja kokemussuunnittelu, prototyypit

Sisältösuunnitelmat ja tuotanto

Järjestelmäarkkitehtuuri, tietorakenteiden suunnittelu

Auditointi

Tarvemäärittely ja -kartoitus

Verkkokaupat ja -sivut

Myynnin kasvattaminen verkossa

Verkkoliiketoiminta koostuu useasta eri osa-alueesta, joiden huomioiminen ja tunteminen vaikuttaa suoraan tai välillisesti siihen, että voit keskittyä oman liiketoimintasi tarjoamiseen. Hyvin myyvä tuote ja sen menestyminen on riippuvainen koko asiakaskokemuksesta, jonka yrityksesi tarjoaa. Liikkeesi verkossa merkitsee.
Aloitamme työn aina markkinatutkimuksella ja tarkastamme verkkoliiketoiminnan nykytilan. Vasta tämän jälkeen voimme antaa suosituksia ja kehitysehdotuksia.

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti ja luotettavuustekijä. Näiden avulla tavoitat asiakkaasi, kerrot palveluista ja tuotteistasi. Tavoitteemme on auttaa asiakastasi valitsemaan juuri sinun yrityksesi.

Palvelumuotoilu

Käyttöliittymä- ja kokemussuunnittelu

Prototyyppi

Räätälöity ohjelmistokehitys

Shopware, Shopify, WooCommerce

CRM ja tuotetiedonhallinta

Integraatiot ja automaatiot

Tekninen ylläpito

Verkkosovellukset

Liiketoiminnan ratkaisut

Helpotamme asiakkaidemme liiketoimintaa digitaalisten ratkaisujen avulla; Automatisoimme prosessinne niin pitkälle kuin mahdollista ja koostamme datanne hallittavaksi helposti yhdellä työkalulla.

Yhdessä tehtävän tarvemäärittelyn kautta annamme todelliseen tarpeeseen perustuvan ratkaisusuosituksen, valikoiden aikaa kestävät ja kustannustehokkaat teknologiat. Meidän tehtävämme on tuoda asiakkaillemme mielenrauha digitaalisista ratkaisuista vuosiksi eteenpäin.

Suunnittelupalvelut

Räätälöity ohjelmistokehitys

Integraatiot ja automaatiot

Varausjärjestelmä

Resurssienhallinta

Toiminnanohjaus

Mobiili- ja verkkosovellukset

Aina taskussasi

Helpoin, nykyaikaisin sekä varmin tapa tavoittaa oman liiketoimintasi kanta-asiakkaat ja kohderyhmä, on käyttötarkoitusta varten luotu mobiilisovellus. Suunnittelemme ja luomme nykytarpeeseen vastaavan, sekä tulevaisuuden kasvunäkymiä tukevan mobiilisovelluksen ammattitaidolla alusta loppuun.

Erilaisia sovelluksia luotaessa, otamme myös huomioon kohderyhmän. Lopputoteutus on mahdollista luoda myös verkkosovelluksena, jolloin palvelua voi käyttää myös muilta päätelaitteilta. Kohderyhmäkartoituksen avulla tiedämme, mikä on oikea ratkaisu sinulle.

Suunnittelupalvelut

Varausjärjestelmä

Resurssienhallinta

Toiminnanohjaus

Kanta-asiakassovellus

Laitteiden etähallinta

Mobiiliostaminen

Digimarkkinointi

Tavoita asiakkaasi

Hyvällä palvelulla tai sovelluksella ei ole arvoa, mikäli sen käyttöaste ei saavuta tavoiteltua. Tarjoamme alan parhaat ja nykyaikaisimmat käytännöt tämän saavuttamiseen. Erillisen digikumppanin sijasta, me voimme ottaa markkinoinnin huomioon jo kehitysvaiheessa ja tuoda lisäarvoa välittömästi. Täten markkinoinnin toimenpiteet voidaan aloittaa välittömästi julkaisun myötä. Lisäksi pystymme ketterästi tekemään muutoksia saadun analytiikan avulla itse palveluun.

Digistrategia

Google Ads - mainonta

SEO - hakukoneoptimointi

Konversio-optimointi

Analytiikka ja seuranta

Järjestelmien tekninen ylläpito

Kehitys- ja muutostyöt

Valmennukset

Kehity liiketoimintasi mukana

Opastamalla, valmentamalla ja parantamalla asiakkaan ymmärrystä voimme voittaa yhdessä vielä enemmän. Tarjoamme erilaisia digimarkkinoinnin ja ohjelmistokehityksen valmennuspalveluita kaikille yrityksille, jotka haluavat saada järjestelmistään enemmän irti – kysy lisää!

Digimarkkinointi

Tietoturva

Tietohallinto

Järjestelmäarkkitehtuuri

Auditointi

Kun tilaat Meikolta, näistä maksat

Esittele mitä teet viidellä sanalla. Vaikeaa, eikö? Meidänkin on välillä hankala selittää, mistä ohjelmistoprojektien hinta oikein muodostuu, koitamme nyt avata sitä.

Lue lisää

Projektin käynnistäminen ja eteneminen

Näin homma etenee.

 1. 1

  Ensikontakti

  Puhelimitse tai maililla tapahtuva yhteydenotto. Älä pelkää, sinun ei tarvitse vielä osata edes sanoa onko sinulla ongelmaa. Haluamme vain kuulla sinusta.

 2. 2

  Ensitapaaminen

  Se jännittävä hetki - ilman jännitystä. Sovitaan aika ja paikka, jolloin tutustutaan toisiimme. Kerromme hieman itsestämme ja kysymme paljon sinusta ja yrityksestäsi. Määritämme yhdessä sen, voisimmeko olla yrityksellesi avuksi.

 3. 3

  Aloitus ja määrittely

  Mikäli ensitreffit menevät nappiin ja löydämme yhteisen mielenkiintoisen aiheen ja kehityskohteen, etenemme ensimmäiseen yhteiseen projektiin! Ennen aloitusta määrittelemme kaiken niin selvästi, että tiedät mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan ja mitä lopulta tulet saamaan.

 4. 4

  Säännölliset palaverit

  Digiprojektit vaativat sitoutumista. Kokemuksemme mukaan säännöllinen tapaaminen yhteisen työmaan asioista on tähän paras keino. Näin me voimme esitellä sinulle helposti seurattavassa muodossa yhteistyön etenemistä ja päättää seuraavista askeleista yhdessä.

Palvelumme

Näissä me olemme loistavia!

Digistrategia

Tänä päivänä on olemassa valtavasti eri palveluja eri tarpeisiin. Me haluamme karsia niistä turhat pois ja tehdä digistä tehokasta.

Tarvekartoitus

Kun on ongelma, on yleensä myös ratkaisu. Kerro meille ongelmasta, niin me etsimme siihen vaihtoehtoja.

Mobiilisovellus

Laite, joka kaikilla on aina mukana - siellä sinunkin yrityksesi kannattaa ehkä olla.

Verkkosovellus

Laiteriippumaton sovellusratkaisu, joka vaatii ainoastaan tavallisen internet-selaimen toimiakseen. Rajoitetumpi, mutta ketterämpi vaihtoehto mobiilisovellukselle.

Verkkoliiketoiminta

Liikkeesi verkossa merkitsee -emme tarkastele vain verkkokauppaa tai tiettyä alustaa vaan kaikkea verkossa tapahtuvaa liiketoimintaa ja sen toimivuutta.

Varaus- ja resurssienhallinta

Teemme monimutkaisistakin varausjärjestelmistä helppoja käyttää. Integroimme käyttämänne palvelut helposti saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Mekin haluamme kuulla sinusta! Helpoiten saat meihin yhteyden joko soittamalla tai laittamalla mailia. Tutustutaan hieman toisiimme ja keskustellaan voimmeko olla avuksi.

Haluamme tehdä digiratkaisujen ostamisesta ja käyttöönotosta mahdollisimman helppoa.

Ota yhteyttä