Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Kymmenen vuotta nuori Meiko

10 vuotta kehittymistä alamme trendien aallonharjalla, on muovannut Meikon näyttämään tältä: 11 sitoutunutta ammattilaista, useita pitkäkestoisia asiakkuuksia ja lukemattomia sisäpiirivitsejä.

Yksilöinä, mutta yhdessä

Olemme saumattoman (etä)tiimityöskentelyn mestareita. Jokainen meikolainen työskentelee parhaaksi näkemässään paikassa. Itseohjautuvasti toimimme yhdessä vaikka fyysisesti olisimmekin erillämme.

Asiakkaan edun asialla

Työskentelyämme asiakkaidemme eduksi, voisi verrata joessa virtaavaan veteen; Etsimme aina parhaan reitin kulkea kohti määränpäätä, jonka asiakas meille määrittää. Ja kuten virtaava vesikin, mukaudumme alati muuttuviin olosuhteisiin ja saavutamme tavoitteen.

Hyppää aallonharjalle kysymällä lisää, kysyminen on aina ilmaista. Katso yhteystiedot.

Tekemisemme lähtökohdat

Avoimuus

Kuuntelemme asiakkaitamme ja sanomme suoraan mielipiteemme. Ymmärtämällä yhdessä löydämme parhaan lopputuloksen. Uskallamme myös pyytää apua.

Jatkuva kehitys

Pidämme katseen huomisessa. Olemalla itse aallonharjalla varmistamme, että myös asiakkaamme ovat. Tavoitteenamme on tehdä teknisesti aikaa kestäviä valintoja.

Tunti tunnista

Sitoudumme yhdessä asiakkaidemme kanssa toisiimme - laskutamme toteutuneen tuntimäärän mukaisesti ja asiakas voi aina tarkistaa tämän. Siksi meihin luotetaan.

Hyvä koodi tulee sitoutuneista kehittäjistä

Pidämme huolta omistamme ja kuuntelemme toisiamme - korkea motivaatio näkyy asiakkaalle laadukkaana työnä.

Yli sadan vuoden kokemus

Jaamme tietoa ja apua keskenämme, tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asiakkaanamme saat jokaisen meikolaisen osaamisen ulottuvillesi.