Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Meiko Group

Olemme olemassa, koska nautimme maailman parhaiden digitaalisten ratkaisujen toteuttamisesta

11 vuotta digitalisaation aallonharjalla on muovannut meistä sen, mitä olemme nyt. 2 yritystä, 24 työntekijää, 3 toimistoa ympäri Suomea ja yli 100 vuotta yhteenlaskettua työkokemusta eri digiratkaisuista.

Teknologia ja suunnittelu yhdessä

Jokainen ratkaisumme rakennetaan saumattomalla yhteistyöllä suunnittelun ja teknologiavalintojen päälle. Uskomme, että asiakkaamme voivat voittaa vain, jos nämä molemmat kulkevat käsi kädessä. Meikon kulttuuri kumpuaa jokaisesta yksilöstämme. Teemme päätöksiä yhdessä ja toimimme asiakkaidemme kumppaneina – tavoitellen yhdessä voittamista. Kun tunnemme ja ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaa, voimme aidosti ehdottaa ratkaisuja, jotka hyödyntävät kaikkia.

Olemme aina tiiviisti yhdessä (etä)työskentelevä osa asiakkaan organisaatiota ja tuomme mukanamme liiketoimintaymmärryksen lisäksi myös joukon sisäpiirivitsejä.

Meiko + Meiko Creative = Meiko Group

Vaativimmat teknologiset ratkaisut ovat aina olleet tekemisemme ydin. Kun mikään valmis ei riitä, kysytään meiltä apua. Meiko Creative on astunut vahvasti kuvioon palvelumuotoilun mestarina, syventyen asiakkaidemme liiketoiminnan ytimeen varmistaakseen, että ratkaisumme vastaavat täysin kohdeyleisömme toiveisiin ja tarpeisiin. Meiko Creativen digimarkkinoinnin voima takaa sen, että luomamme ratkaisut eivät ainoastaan tavoita oikeita ihmisiä, vaan myös tuottavat konkreettisia tuloksia. Yhdessä Meiko ja Meiko Creative tarjoavat asiakkaillemme epäreilun kilpailuedun – kaikki saman katon alta. Tervetuloa uuden ajan ohjelmistokehityksen ja liiketoimintastrategian maailmaan!

Hyppää aallonharjalle kysymällä lisää, kysyminen on aina ilmaista. Katso yhteystiedot.

Tekemisemme lähtökohdat

Avoimuus

Kuuntelemme asiakkaitamme ja sanomme suoraan mielipiteemme. Ymmärtämällä yhdessä löydämme parhaan lopputuloksen. Uskallamme myös pyytää apua.

Jatkuva kehitys

Pidämme katseen huomisessa. Olemalla itse aallonharjalla varmistamme, että myös asiakkaamme ovat. Tavoitteenamme on tehdä teknisesti aikaa kestäviä valintoja.

Tunti tunnista

Sitoudumme yhdessä asiakkaidemme kanssa toisiimme - laskutamme toteutuneen tuntimäärän mukaisesti ja asiakas voi aina tarkistaa tämän. Siksi meihin luotetaan.

Hyvä koodi tulee sitoutuneista kehittäjistä

Pidämme huolta omistamme ja kuuntelemme toisiamme - korkea motivaatio näkyy asiakkaalle laadukkaana työnä.

Yli sadan vuoden kokemus

Jaamme tietoa ja apua keskenämme, tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asiakkaanamme saat jokaisen meikolaisen osaamisen ulottuvillesi.