Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Sähköinen sopiminen nopeuttaa ja säästää kuluja

Docue Technologies Oy

Docue muuttaa maailmaa digitalisoimalla sopimukset alusta loppuun.

Tulevaisuuden sopimuspalvelu Docue tuo helpon sopimisen kaikkien saataville tarjoamalla käyttäjille älykkään Sopimuskoneen, SopimusSign -allekirjoittamisen ja automaattisen ja turvallisen arkiston samassa paketissa.

Kun juristit oppivat koodaamaan

Meiko kehitti Docuen digitaalista alustateknologiaa jatkuvalla sopimuksella tarjoten kehittyvälle palvelulle kyvyn vastata tulevaisuuden haasteisiin ja tarpeisiin. Kovassa kasvussa olevan palvelun vaatimuksena oli kyetä skaalautumaan jatkossa ketterästi.

Meiko oli projektissa teknologiakumppanina alusta asti vuodesta 2017 ja projekti saatiin valmiiksi 2019 kesällä, kun Docue otti kehityksen sisäisen tiimin hoidettavaksi.

Yhteistyön lomassa, myös Docuen henkilöstöön kuuluvat oikeustieteilijät pääsivät tutustumaan koodaamisen saloihin ja vastaavat nykyisin oikeaoppisesta sisällönsyötöstä järjestelmässä.

Tietoturva keskiössä

Sopimusten keskeisin tehtävä on muodostaa kahden tai useamman osapuolen yhteinen tahtotila. Tämän takia sopimusten löytyminen ja asiakirjojen tietoturva olivat kaiken ytimessä heti alusta asti. Järjestelmä tarjoaa helppokäyttöisen, järjesteltävän ja rajattavan arkiston asiakirjoille ja turvaa niiden säilytyksen korkeimpien tietoturvastandardien mukaisesti. Sopimukset ovat myös allekirjoitettavissa vahvaa sähköistä tunnistatumista hyödyntäen.

Faktat
  • 100 000 käyttäjää

  • 30 000 yritystä

  • 400 älykästä asiakirjaa

  • 4 eri palvelukokonaisuutta

  • Tieto on turvassa

Kohokohdat

Lopputulos puhuu puolestaan

Docuen palveluperhe kattaa pitkälle automatisoidut ja tehokkaat työkalut aina juristista yksityishenkilöön. Olemme ylpeitä siitä, miten saimme olla osa Docuen tarinaa.

Jatkuva ja suunnitelmallinen kehitys

Docuen palvelut tuotiin tarjolle ketterän kehityksen mallilla, tarjontaa jatkuvasti laajentaen. Kehitystä seurattiin aktiivisesti.

Huipputeknologioiden hyödyntäminen

Docuen palvelut luotiin alusta alkaen ajan parhaita teknologioita käyttäen. Loppukäyttäjälle teknologiavalinnat tuntuivat sulavana käyttökokemuksena.

Yhteistyömalli

Luottamus ja läpinäkyvyys Meikon ja Docuen välillä oli merkittävän erinomaista. Aktiivinen viestintä kaikkien projektin osapuolten kesken näkyi ja tuntui tehokkaan ja hedelmällisenä yhteistyönä.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Mekin haluamme kuulla sinusta! Helpoiten saat meihin yhteyden joko soittamalla tai laittamalla mailia. Tutustutaan hieman toisiimme ja keskustellaan voimmeko olla avuksi.

Haluamme tehdä digiratkaisujen ostamisesta ja käyttöönotosta mahdollisimman helppoa.

Ota yhteyttä