Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Haemme jatkuvasti hyvää ja monipuolista osaamista

Kehittäjät, yleiset / 9.9.2021

Tarjoamme työtä osaaville tekijöille, joiden työkalupakista löytyy web-kehityksen taidot ja työnäytteitä. Lue alla oleva uratarina ja pistä hakemus täältä: Avoin hakemus

Miten alkaa ura Meikossa?

Kun kävelet Meikolle ensimmäisenä työpäivänäsi kehittäjänä, on muutama juttu selvää: Ennalta sovittu työkone, uudet vastamelukuulokkeet ja projekti jossa aloitat. Työkoneina suosimme Macbookkeja, mutta poikkeuksia tehdään toiveiden mukaan.

Saat tietysti myös tunnukset tarvitsemiisi järjestelmiin, sekä pääsyn työyhteisön yhteisiin materiaaleihin ja Meikon Slackiin. Kun ensimmäinen työpäiväsi loppuu, on sinulla todennäköisesti jo tarvittavat kehitysympäristöt pystyssä ja selvät sävelet seuraavalle päivälle.

Yhden uratarinan prologi

“Kun aloitin Meikolla, olin toiminut jo jonkin aikaa yrittäjänä alalla. Tarjosin WordPress-verkkosivuja ja pieniä verkkokauppoja yleensä pienille yrityksille - hyvin tyypillinen kuvio mediatekniikan insinöörille, joka usein alkaa jo kesken opintojen. En ollut aloittaessani siis ihan noviisi alalla, mutta tunnistin rajalliset mahdollisuudet kehittyä yksin työskennellessäni. En ole katunut päätöstäni siirtyä Meikolle päivääkään.

Hyvä tiimi ja motivoitunut esimies auttoivat nopeasti alkuun ja homma lähti rokkaamaan.

Aloitin Sopimustiedon (nyk. Docue) projektissa kehittäjänä. Tuolloin ensimmäisenä työnä oli Sopimustiedon verkkosivuston uudistaminen modernein ratkaisuin. En ollut tehnyt juurikaan Reactia tai käyttänyt hienoja, nopeasti itsestäänselvyyksiksi tulleita työkaluja. Myös suunnitelmallinen tiimityöskentely oli aika vierasta. Hyvä tiimi ja motivoitunut esimies auttoivat nopeasti alkuun ja homma lähti rokkaamaan.

Meikolla on hyvä mahdollisuus edetä itseään kiinnostavaan suuntaan. Omalla kohdallani eteneminen tarkoitti erikoistumista verkkoliiketoiminnan maailmaan, eli verkkokauppoihin ja niiden sovelluksiin. Nyt vuosien jälkeen voin sanoa olevani verkkoliiketoiminnan tekninen ja hallinnollinen asiantuntija sekä se motivoitunut esimies. Jaksan edelleen innostua perusteista, kehittää omaa työskentelyäni ja jakaa tietoani.

Jos sinua kiinnostaa vastaavanlainen kehittyminen, hae Meikolle NYT!”