Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Uudistettu omistuspohja ja lisää osaajia

Yleiset/30.1.2023

Aloitimme vuoden 2023 isoilla liikkeillä. Meikon omistajapohja on uudistettu ja palkkasimme kolme kokenutta ammattilaista joukkoomme. Vankalla tekemisellä onnistuimme muuttamaan mollivoittoisen tulosputken erittäin positiiviseksi tilikaudella 2022 ja investoimme nyt kasvuun.

Uusittu omistuspohja ja hallitus

Meiko on taas 100% omistajavetoinen yritys, tarkoittaen että jokainen omistaja on 100% Meikon päivittäisessä työssä mukana. Toimitusjohtajana toiminut Antti Immonen siirtyi loppuvuodesta 2022 Meikon hallituksen puheenjohtajaksi. Uuden hallituksen muodostaa nyt Immosen lisäksi Aki Auvinen, Kalle Kaskinen, Ismo Nybacka, Antti Okkonen, Sampo Osmonen ja Sampo Virmasalo. Hallituksen määrittämä teema vuodelle 2023 on yksinkertaisesti kasvu.

Lue Immosen julkaisu aiheesta Linkedinissä.

Merkittävä panostus osaamiseen

Teimme alkuvuodesta merkittävän henkilöstöpanostuksen, joilla vahvistimme yrityksen osaamista tekniikan eri saroilla ja liiketoimintaymmärrystä eri aloista. Kolme uutta työntekijää kasvattavat Meikon senior-tason ammattilaisosaamista huomattavasti ja tukevat yrityksen tavoitteita tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua ja kasvua digitalisaation alalla.

Uusi osaaminen tuo Meikolle erittäin arvokasta lisäkokemusta räätälöityjen sovellusten kehittämisessä. Kasvaneen osaamisen avulla asiakkaamme (nykyiset ja tulevat) pääsevät nauttimaan entistä kattavammasta palvelusta... sellaisesta jollaista ei hevillä muualta löydä.

Teknisen osaamisen lisäksi, panostukset kasvattavat Meikon liiketoimintaymmärrystä eri aloista entisestään. Kasvanut ymmärrys edistää perustellusti oikeiden ratkaisujen tekemistä asiakkaan eduksi.

Olemme erittäin iloisia päästessämme vahvistamaan osaamistamme tekniikan eri saroilla ja liiketoimintaymmärryksellä. Tehdyt panostukset tekevät Meikosta kilpailukykyisemmän ja lisäävät mahdollisuuttamme jatkaa kasvua.