Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Asiakashallinnan ensiluokkaiset työkalut

Renoa Group Oy / Toiminnanohjaus

Renoa Group Oy:lle toteutettu asiakashankintajärjestelmä tehostaa myynnin ja asiakashankinnan prosesseja.

Palvelut ja ratkaisut

Renoa Group Oy on alansa markkinajohtaja pientalojen saneerauksissa. Jo vuosien ajan yhtiö on toiminut alan suunnannäyttäjänä tarjoamalla laadukkaita remontteja mahdollisimman vaivattomasti, avaimet käteen periaatteella.

Toimitamme Renoa Group Oy:lle asiakkuuden- sekä myynnin hallinnan järjestelmäkokonaisuutta jatkuvana ohjelmistokehityksenä.

Eläminen asiakkaan arjessa

Lopputuloksena on syntynyt laaja CRM-järjestelmä, jota Renoa Group sekä sen tytäryhtiöt käyttävät päivittäisessä työssään Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön nopea kasvu on vaatinut Meikoa reagoimaan kehitysprosessiin ja skaalautuvuus onkin ollut kantavana teemana järjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa. Kattavien ominaisuuksien, laajojen raportointimahdollisuuksien sekä hyvien järjestelmäliitosten ansiosta järjestelmän merkitys Renoan päivittäisessä toiminnassa on kasvanut entisestään ja tiimimme pyrkii ratkomaan huomisen haasteet jo tänään parhaan toimintavarmuuden takaamiseksi.

"Nopea reagointikyky ja hyvä ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta on auttanut monissa nopeissa ja hektisissä tilanteissa."

Aki Auvinen / Tietohallintopäällikkö, Renoa Group Oy

Kohokohdat

Monipuolinen kokonaisuus

Yhteistyön kautta on saavutettu järjestelmäkokonaisuus, joka mahdollistaa Renoa Group Oy:n liiketoiminnan kasvamisen sekä tukee olemassa olevien liiketoimintojen kehittymistä. Järjestelmän avulla yhtiö on voinut aloittaa myös liiketoiminnot myös muualla Pohjoismaissa.

Dedikoitu tiimi ja pitkä yhteistyö

Renoa Groupilla on käytössä heille vartavasten valittu tiimi jonka päätoiminen tehtävä on kehittää järjestelmäkokonaisuutta aina Renoa Groupin kanssa yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin. Tämä on mahdollistanut pitkän, yli 5 vuotta kestäneen asiakassuhteen.

Yhteinen arvomaailma

Rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua yhdistävät meitä ja Renoa Groupia. Tästä johtuen myös yhteistyö on hedelmällistä ja tuloksellista.

Näköalapaikka

Pitkä ja tiivis yhteistyö kansainvälisen markkinajohtajan kanssa mahdollistaa myös Meikolaisille näköalapaikan liiketoiminnan huipulta.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Mekin haluamme kuulla sinusta! Helpoiten saat meihin yhteyden joko soittamalla tai laittamalla mailia. Tutustutaan hieman toisiimme ja keskustellaan voimmeko olla avuksi.

Haluamme tehdä digiratkaisujen ostamisesta ja käyttöönotosta mahdollisimman helppoa.

Ota yhteyttä