Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Matkailu-unelmat todeksi verkosta

ProCaravan / Verkkokaupat

Olemme olleet vuodesta 2019 saakka verkkoliiketoiminnan kumppanina ProCaravan Finland Oy:lle. Vastaamme kaikista ProCaravanin teknisistä ratkaisuista, aina verkkokaupasta asiakas- ja tuotetiedon hallinnan kautta digitaaliseen markkinointiin saakka.

Palvelut ja ratkaisut

  • Shopify -verkkokauppa

  • Tuotetiedon integraatio yli 10 000 tuotteen valikoiman pitämiseksi ajantasalla mahdollisimman helposti, mahdollistaen käytännöllisen drop shipping -toimitusketjun.

  • Ajoneuvotiedon integraatio ajoneuvojen myyntijärjestelmään

  • CRM kehittäminen ja konsultaatio

  • Custom sovellukset Shopifyhin

Caravan-buumin vallitessa, ProCaravanille on tärkeää toimia mahdollisimman helposti ja ketterästi myös digitaalisilla alustoilla. Helppo ostaminen asiakkaalle on vain puolet kokonaisuudesta, sillä myös hallinnollinen puoli ratkaisuista tulee olla kuormittavuudeltaan kevyttä. Tuottamamme palvelut ja yhdessä valitut ratkaisut tukevat kumpaakin edellä mainituista. Jatkuva jokaviikkoinen tekeminen osallistaa koko tiimin työskentelemään tiiviisti yhdessä - yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Meikon tiimi on päivittäisessä yhteydessä ProCaravanin kanssa

Kaikki tarvittava tieto ja tuotteet heti saatavilla

Yhteistyön ansiosta ProCaravan pystyy tarjoamaan verkossa asioiville asiakkailleen mahdollisuuden tutustua myytäviin ajoneuvoihin etukäteen sekä ostaa caravan-elämän tarvikkeita turvallisesti, kattavasta valikoimasta. Asiakastiedon kerääminen sivuilta mahdollistaa ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoamisen ja mahdollistaa täsmällisen myyntityön tekemisen. Kehitys jatkuu ja yhteistyö syvenee joka viikko, ottaen uusia teknologialoikkia koko ajan.

Kohokohdat

Tuloksellista tekemistä

Yhteistyön lopputuloksena on saatu myyntiä edistävä, ajantasainen ajoneuvojen esittely tehokkaalla hakuominaisuudella ja yli 10 000 tuotteen caravan-verkkokauppa.

Jatkuva kehittyminen

Jatkuvasti kehittyvänä caravan-kauppiaana ja -asiantuntijana, myös digitaalisten palveluiden tulee kehittyä. Meiko ja ProCaravan toimivat saumattomasti yhteen digitaalisten kehitysaskeleiden ottamisessa.

Saavutettu luottamus

Istumme ProCaravanin kanssa samalla puolella pöytää. Molemminpuolinen luottamus takaa varauksettoman, kannattavan ja mukavan yhteistyön.

Asiakkaan tuntevat tekijät

Asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys kehittäjiemme keskuudessa luo vankan pohjan toiveiden muuntamisessa digitaaliseksi todeksi.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Mekin haluamme kuulla sinusta! Helpoiten saat meihin yhteyden joko soittamalla tai laittamalla mailia. Tutustutaan hieman toisiimme ja keskustellaan voimmeko olla avuksi.

Haluamme tehdä digiratkaisujen ostamisesta ja käyttöönotosta mahdollisimman helppoa.

Ota yhteyttä