Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Verkos eka, verkos vika

Maskun Kalustetalo Oy / Verkkokaupat

Vuonna 2012 sohvan ostaminen verkosta ilman koeistumista ei ollut realistista. Tästä huolimatta Maskun rohkeus rakentaa markkinaa siellä, missä kilpailua ei ollut kannatti - syntyi Suomen ensimmäinen huonekaluverkkokauppa, jonka asiantuntijakumppanina Meiko on edelleen.

Palvelut ja ratkaisut

Asiakkaan kokonaisarkkitehtuurin ja liiketoimintastrategian tunteminen on tärkein edellytys onnistuneen verkkoliiketoiminnan (eBusiness) suunnittelussa ja toteutuksessa. Verkkokauppa-alustojen tarjonta ei 2012 vastannut huonekaluliikkeen tarpeita, jonka johdosta Maskulle on luotu oma alusta - sen perustuksiin koko kauppa edelleen nojaa. Jatkuvan kehityksen ansiosta, toteutus on pidetty nykyaikaisena ja ajantasaisena.

Osana jatkuvan ohjelmistokehityksen palvelumallia, tarjoamme Maskulle ja sen tytäryhtiöille verkkoliiketoiminnan asiantuntijapalveluita, sekä verkkokauppoihin liittyvää ohjelmistokehitystyötä päivittäisessä yhteistyössä.

Masku Kiosk - kosketusnäytöllinen tuotevalitsin Masku Kiosk - kosketusnäytöllinen tuotevalitsin

Yhdessä voittaminen

Pitkän mukanaolon ansiosta, olemme saaneet olla arvioimassa jokaista verkkoliiketoimintaan liittyvää komponenttia ja suunnittelemassa, mitä liikkeitä verkossa seuraavaksi toteutetaan. Jokainen voitto on täten yhteinen ja entistä maukkaampi.

Yhteistyö on laajentunut myös koskemaan Maskun tytäryhtiön Finnlandian-verkkokauppaa ja olemme yhdessä suunnitelleet esimerkiksi 55" kosketusnäyttöpohjaisen tuotekatalogin Maskun myymälöihin.

Yhteinen vuosikymmen on ollut loistava, tavoitteenamme on parantaa vielä seuraavalla.

"Meiko on ketterä ja joustava kumppani, joka ei vain toteuta toiveita, vaan proaktiivisesti tuo pöytään uusia ratkaisuja ja teknologioita. Mikä parasta, Meikon porukan kanssa on mukava tehdä hommia!"

Mikko Virta / CX Manager, Maskun Kalustetalo Oy

Kohokohdat

Tuloksellista tekemistä

Yhteistyön jatkuvana lopputuloksena on saatu vakaasti ja varmasti myyntiä tekevä verkkokauppa, jonka kasvukäyrä on vertailujaksosta toiseen positiivinen.

Jatkuva kehittyminen

Verkkoliiketoiminta muuttuu ja kehittyy jatkuvasti; tiivis yhteistyö mahdollistaa Maskun ratsastamisen huonekaluverkkoliiketoiminnan aallonharjalla.

Saavutettu luottamus

Tekemällä työmme hyvin, olemme saavuttaneet kumppanuuden jossa luottamus on molemminpuoleista; tunnemme Maskun liiketoiminnan perinpohjaisesti, pystyen ehdottamaan perusteltuja kehitystoimia.

Motivoituneet tekijät

Pitkä ja tiivis yhteistö mahdollistaa myös kehittäjille rauhan keskittyä omaan työhön. Työ on rytmitetty selkeästi ja avoin keskustelu saa koko tiimin toimimaan yhteisen tavoitteen eteen - motivoituneesti.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Mekin haluamme kuulla sinusta! Helpoiten saat meihin yhteyden joko soittamalla tai laittamalla mailia. Tutustutaan hieman toisiimme ja keskustellaan voimmeko olla avuksi.

Haluamme tehdä digiratkaisujen ostamisesta ja käyttöönotosta mahdollisimman helppoa.

Ota yhteyttä