Haluamme ratkaista pulmasi. Olipa digihaasteesi mitä tahansa, voit sen meille huoletta esittää.

Oma mobiilisovellus tuo huoltoaseman palvelut taskuun

Jari-Pekka Oy

Uuden digiloikan ottaminen on aina jännittävää, mutta luotettavan kumppanin kanssa ei tarvitse jännittää niin paljon.

Keväällä 2020 Jari-Pekka liikenneasemat päättivät keskittyä kanta-asiakasohjelman digitalisoimiseen ja muuntaa muoviset kortit mobiilisovellukseksi. Meiko valikoitui toimittajakumppaniksi ja vastasi koko mobiilisovelluksen, hallintajärjestelmän sekä leimaus-sovelluksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Ei pelkkä sähköinen todistus

Kanta-asiakasetujen kerryttämiseksi sovellukseen laadittiin henkilökohtainen kuponki- ja leimajärjestelmä, jota käyttämällä asiakkaita voitiin palkita asemilla vierailuista. Pelkän etujärjestelmän lisäksi, Jari-Pekka kanta-asiakssovelluksesta on kätevä tarkistaa asemien ruokalistat ja asemien yleiset tarjoukset.

Uuden kanta-asiakasmobiilisovelluksen ansiosta, etukupongit ja leimakortit säilyvät nyt aina mukana ja kaikki mitä asemilla tapahtuu on helposti käden ulottuvilla.

Helppo työkalu työntekijöille

Kanta-asiakassovellusta varten tehdyn hallintajärjestelmän kautta, kukin liikenneasemista voi myös itsenäisesti hallinnoida tarjontaansa sekä tiedottaa käyttäjille viikottain vaihtuvista eduista ja esimerkiksi ruokalistoista. Hallintajärjetelmästä voi myös lähettää push-viestejä sovelluksen käyttäjille vaikkapa postinumeron perusteella.

Uuden järjestelmän ajaminen osaksi yrityksen arkea on usein haastava prosessi. Jotta käyttöönotto sujuisi mahdollisimman mutkattomasti, Jari-Pekan työntekijät pidettiin osana suunnittelua heti kättelystä. Hallintajärjestelmän ominaisuudet toteutettiin yhdessä tehtyjen suunnitelmien pohjalta ja näin järjestelmän käyttöönotto sujui mutkattomasti.

Kestävät ja turvalliset teknologiavalinnat

Tarve määritti projektin teknologiavalinnat. Alustariippumattomana toimijana, pystyimme valitsemaan juuri ne tekniikat jotka sopivat projektiin parhaiten. Kaikissa valinnoissa otettiin tarkasti huomioon skaalautuvuus ja teknologinen einkaari. Lopptulos on kestävä, moderni sekä alusta- ja toimittajariippumaton.

Teknologiat lyhyesti:

  • Laravel Nova

  • React & React Native

  • AWS

Lataa Jari-Pekka mobiilisovellus ja kokeile itse

Sovellus on saatavilla sekä App Storesta, että Google Play-kaupasta! Sovelluksen käyttö on ilmaista. Mitähän tänään olikaan Hankasalmen aseman lounaspöydässä tarjolla?

Kohokohdat

Ainutlaatuinen markkinapaikka

Tienvarsi- ja Facebook-mainontaan tottunut yritys mahdollisti löytymisensä jokaisen potentiaalisen asiakkaan taskusta tarjoamalla parhaat tarjoukset oman dedikoidun sovelluksen kautta.

Skaalautuva kokonaisuus

Vapaat kädet teknologiavalinnoissa mahdollistivat parhaan mahdollisen kokonaisuuden suunnittelun ja toteutuksen - arvojemme mukaisesti "tervettä digiä terveessä palvelinympäristössä!"

Mahtava yhteistyö

Läpi projektin, yhteistyö pysyi aktiivisena ja rakentavana aina suunnittelusta toteutukseen. Helppo viestintä ja varaukseton kommunikaatio olivat omiaan synnyttämään käyttäjäystävällisen työkalun osaksi Jari-Pekka -huoltoasemaketjun arkea.

Mielekästä koodattavaa

Yksi pitkäaikaisimmista kehittäjistämme sanoi sen parhaiten: "Varmaan paras projekti jossa olen ollut."

Kiinnostuitko?

Hienoa! Mekin haluamme kuulla sinusta! Helpoiten saat meihin yhteyden joko soittamalla tai laittamalla mailia. Tutustutaan hieman toisiimme ja keskustellaan voimmeko olla avuksi.

Haluamme tehdä digiratkaisujen ostamisesta ja käyttöönotosta mahdollisimman helppoa.

Ota yhteyttä