Palvelumme

Teemme operatiivisiä- ja viestinnällisiä verkkopalveluita asiakkaidemme sisäisiin- ja ulkoisiin tarpeisiin. Tämä tarkoittaa, että olipa tarpeesi sitten jakaa informaatiota, liikuttaa tuotteita varastossa tai myydä verkossa, voimme suunnitella ja tuottaa verkkopalvelusi.

Verkkoliiketoiminta

Verkkoliiketoiminta mielletään usein liiketoiminnaksi, joka palvelee vain yrityksiä, jotka myyvät palveluita tai tuotteita suoraan verkossa. Todellisuudessa verkkoliiketoimintaa harjoittavat kaikki yritykset, joiden potentiaaliset asiakkaat hakevat tietoa internetistä. Liittyy hakeminen sitten yrityksen palveluihin ja/tai tuotteisiin. Verkkoliiketoiminta tuleekin ottaa jokaisessa yrityksessä vakavasti, sillä sen laiminlyöminen heikentää kilpailukykyä, kun vastaavasti panostaminen verkkoliiketoimintaan näkyy nopeasti asiakasmäärien ja liikevaihdon kasvuna.

Meiko vie teidät verkkoon

Liiketoiminnan vieminen verkkoon on yksi toimintamme kulmakiviä. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua kartoittamaan verkkoliiketoimintasi nykyisen tilan, mahdolliset sudenkuopat ja ennen kaikkea verkon tarjoamat mahdollisuudet.

Suunnitelmallisen kartoitusjakson jälkeen huolehdimme kaikesta ja te voitte keskittyä nauttimaan työn hedelmistä.

Ota yhteyttä

Sanoista tekoihin on lyhyt matka, kysy lisää, autamme mielellämme:

Antti Immonen: +358 40 1852 001
Juho Hietala: +358  40 0876 724

Ikoni palvelulle Verkkoliiketoiminta

Räätälöidyt digitaaliset palvelut

Räätälöidyt digitaaliset täsmäratkaisut asiakkaan tarpeisiin ketterää kehittämistä hyödyntämällä. Toteutamme ohjelmistoja asiakaskohtaisten tarpeiden ratkaisemiseksi esimerkiksi markkinoinnin, myynnin ja yrityksen sisäisten prosessien tehostamiseksi.

Räätälöinnillä epäreilua kilpailuetua

Ketterän kehityksen vahvuus oikein toteutettuna on ratkaisun löytäminen asiakastarpeeseen ohjelmiston osajulkaisujen sekä prototyyppien kautta. Tämä helpottaa oikean ratkaisun hahmottumista projektitiimille hankkeen edetessä ja konkretisoituu lopulta asiakkaalle epäreilua kilpailuetua tuottavaksi digitaaliseksi palveluksi.

Pyrimme ketterän kehityksen projekteissa pitkäaikaisiin kumppanuuksiin integroitumalla osaksi asiakkaan liiketoimintaa, tällä tavoin opimme tuntemaan asiakkaan liiketoiminnan parhaiten ja pystymme täten tarjoamaan oikeita teknisiä ratkaisuja asiakkaan liiketoimintaa tukemaan.

Ketterä ohjelmistokehitys

Ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa sovelluksen toteuttamista pienissä osissa tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Ketterä ohjelmistokehitys suosii kustannustehokasta nopeisiin ja joustaviin iteraatioihin perustuvaa ratkaisumallia, joiden tarkoituksena on tuottaa asiakkaalle konkreettisia osajulkaisuja kohti valmista ohjelmistoa.

Ikoni palvelulle Räätälöidyt digitaaliset palvelut

Prosessien kehittäminen

Digitalisaatio ja ohjelmistokehitys on meille iso osa päivittäistä arkea, mutta niiden lomassa pyrimme myös teknisten ratkaisujen avulla kehittämään asiakkaan liiketoimintaa ja liiketoiminnan prosesseja. Liiketoiminnan kipupisteet monesti tulevat esiin kun pureudutaan prosessien ytimeen samalla kun niitä koetetaan digitalisaation avulla kehittää.

Prosessien kannattava kehitys palkitsee monin tavoin

Digitalisaation ja ohjelmistokehityksen myötä monet muutkin liiketoiminnan prosessit saadaan tarkastelun kohteeksi. Kyseenalaistamalla ja uusia näkökulmia tarjoamalla monien prosessien toimivuus ja kannattavuus tulee varmistetuksi. Samalla löytyy usein uusia tapoja tehostaa ja järkevöittää liiketoimintaa.

Näiden näkökulmien tuominen mukaan ohjelmistokehitysprojektiin on yksi arvolupauksistamme.

Ota yhteyttä

Sanoista tekoihin on lyhyt matka, kysy lisää, autamme mielellämme:

Antti Immonen: +358 40 1852 001
Kalle Kaskinen: +358  50 5858 596

Ikoni palvelulle Prosessien kehittäminen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan asiasta lisää!

Ota yhteyttä!