Me

Räätälöityä digitaalista etumatkaa. Mitä se tarkoittaa?

Meikon olemassa olemiseen on yksi syy ylitse muiden; haluamme tuottaa asiakkaillemme uniikkia, kestävää ja pysyvää kilpailuetua. Liiketoimintamme keskiössä on digitaalisuus; sen hyödyntäminen, kehittäminen ja valjastaminen asiakkaidemme menestyksen ajuriksi. Haluamme nähdä asiakkaidemme kasvavan, vahvistuvan ja karkaavan kilpailijoiltaan.

Meitä on tällä hetkellä 18 ohjelmistokehittämisen ammattilaista; nälkäistä, innostunutta ja näytönhaluista asiantuntijaa, joita yhdistää intohimo digitaalisempaan maailmaan. Maailmaan, jossa me näemme paljon enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Intohimonamme on tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, jotka tuovat heille epäreilua kilpailuetua ja liiketoiminnan lisäarvoa. Erikoisosaamisemme piiriin kuuluu konseptointi, verkossa tapahtuva liiketoiminta, mobiilisovellukset sekä erilaisten ohjelmistojen ja alustojen hankinnan konsultointi. Se on meidän, Meikon maailma.

Mitä tahansa teemmekin, haluamme aina tehdä sen missiomme ja visiomme mukaisesti: Kehittää liiketoimintaa ja työntekoa tukevia järjestelmiä kasvavien yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Näin tuotamme arvoa teknisille investoinneille, joita kasvu ja prosessien nykyaikaistaminen edellyttävät.

Tutustu referensseihimme täällä.

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä!

Missio

Kehitämme liiketoimintaa ja työntekoa tukevia järjestelmiä kasvavien yritysten yksilöllisiin tarpeisiin.

Visio

Tavoitteemme on tuottaa arvoa teknisille investoinneille, joita kasvu ja prosessien nykyaikaistaminen edellyttävät.

Arvot

Välittäminen

Uskomme, että vain aito välittäminen luo huomisen menestystarinoita ja pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Sitoutuminen

Sitoudumme palvelulupaukseemme ja seisomme sen takana aina, niin myötä- kuin vastamäessäkin.

Kehitys

Kehitämme ja kehitymme jatkuvasti ja pitkäjänteisesti. Tällä tavoin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat tekniset ratkaisut.

Rohkeus

Olemme rohkeita ja emme lannistu kovimpienkaan haasteiden edessä, sillä vaikeudet on tehty voitettaviksi!

Tasapaino

Uskomme vahvasti, että onnistuminen vaatii tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Tämän vuoksi kannustamme työntekijöitämme terveisiin elämäntapoihin erilaisten työntekijäetuohjelmien avulla.

Läpinäkyvyys

Esimerkiksi hinnoittelumme perustuu aina toteutuneeseen työnmäärään sekä asiakkaan kanssa yhdessä määriteltyihin (pienen ja suuren aikavälin) tavoitteisiin. Näin toimintamme pysyy läpinäkyvänä ja asiakkaamme tietävät aina, mistä maksavat.

Ennustettu liikevaihto

1,5M€

Henkilöstömäärä

18

Perustettu

2011