3 viikkoa sitten

Rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2019

On tullut se aika vuodesta, kun voimme kaikki rauhoittua hyvin mielin joulun viettoon ja nauttia läheistemme seurasta, sekä muistella lämmöllä menneen vuoden tapahtumia
Antti Immonen
Antti Immonen

Vuosi 2018 oli Meikolle kasvun ja kehittymisen vuosi, joka tarkoitti organisaatioon-, toimintatapoihin sekä yritysrakenteeseen kohdistuvia muutoksia. Muutokset ovat aina yhtiölle haaste, mutta myös mahdollisuus kehittyä yhtiönä entistä paremmaksi ja voin suurella ylpeydellä sanoa onnistuneemme ottamaan haasteet vastaan ja kehittymään niiden kautta entistä paremmaksi ohjelmistoalan palvelutaloksi. Tästä kunnia kuuluu mahtavalle henkilöstöllemme, jonka kanssa työskentely on minulle etuoikeus.

Liiketoiminnallisesti Meikon vuosi 2018 oli onnistunut; onnistuimme kehittämään toimintamallejamme ja asiakassuhteitamme tavoitteiden mukaisesti sekä kohtasimme uusia, huikeita mahdollisuuksia. Vuoden 2018 onnistumisten ja kokemusten vuoksi odotan innolla vuotta 2019 sekä sen mukana tulevia uusia mahdollisuuksia, kokemuksia ja kumppanuuksia. Tehdään vuodesta 2019 ikimuistoinen meille kaikille.

Ennen joulun viettoon siirtymistä haluan kiittää kaikkia työntekijöitämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2018. Lisäksi haluan toivottaa teille kaikille rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2019.

Jouluterveisin

Antti Immonen
Toimitusjohtaja
Meiko Oy

Antti Immonen
Antti Immonen
Toimin Meikolla toimitusjohtajana, luotsaten Meikoa nopeasti kasvavan yrityksen haasteissa. Työn vastapainoksi vapaa-aika kuluu kuntosali- ja kamppailu-urheilun parissa sekä perheen kanssa aikaa viettäen.