Tiedote: Antti Immonen Meikon uudeksi toimitusjohtajaksi

Liiketoiminnan digitalisoimiseen ja ohjelmistokehitykseen erikoistuneen Meiko Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 3.9.2018 alkaen Antti Immonen. Yrityksen nykyinen toimitusjohtaja sekä perustajajäsen, Juho Hietala, jatkaa Meikon hallituksen puheenjohtajana ja siirtyy Meikossa kehittämään verkkoliiketoiminnan palveluja.

Antti on vetänyt alkukesästä 2018 Meikossa liiketoiminnan kehittämisprojekteja ja osallistunut aktiivisesti asiakasrajapinnan työskentelyyn. Toimitusjohtajana Antti jatkaa yrityksen liiketoimintaprosessien kehittämistä yhdessä yhtiön hallituksen kanssa.

“Näin Meikossa suuren kasvu- ja menestyspotentiaalin tutustuessani yritykseeen keväällä 2018. Yrityksen ammattitaito läpi henkilöstön on erittäin hyvällä tasolla ja henki yhtiössä kannustava ja sydämellinen. Tehtäväni toimitusjohtajana keskittyy yrityksen kasvun hallintaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen siten, että prosessit ja toimintatavat tukevat kasvavan yrityksen tarpeita. Yhteinen taival Meikolaisten kanssa tulee olemaan mielenkiintoinen ja voitokas. Johtamisen näkökulmasta elintärkeää on huolehtia siitä, että alan vauhdikas muutos enemmin ruokkii työn imua kuin vie energiaa.” Kertoo Immonen.

Meiko Oy jatkaa tasaista ja varmaa kasvuaan, kasvuennusteen ollessa noin 32% tälle vuodelle. Yhtiön henkilöstömäärä uusien rekrytointien johdosta nousee yli 20 henkeen.

“Etsimme jatkuvasti riveihimme alan uusia talentteja sekä kokeneita konkareita. Panostamme henkilöstömme ammattitaitoon ja työviihtyvyyteen vahvasti, tämän vuoksi Meiko oli minulle luonteva ja selkeä vaihtoehto.” Immonen sanoo.

Ennen siirtymistä Meikoon, Antti työskenteli DevNet Oy:ssä teknologiajohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana yli 10 vuotta jonka kautta Antilla on kokemusta niin ohjelmistoliiketoiminnasta, hosting- ja konesalipalveluliiketoiminnasta sekä laitteisto- ja ohjelmistoylläpitopalveluista.

Autamme tarttumaan digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Alojensa kovimmat tekijät luottavat meihin kauaskantoisissa suunnitelmissa.

Yhteystiedot

Meiko Oy

Y-2433295-8
Piippukatu 7A
40100 Jyväskylä

Antti Immonen

Toimitusjohtaja
+358 40 185 2001
antti.immonen@meiko.fi

Juho Hietala

Asiakkuudet
+358 40 087 6724
juho.hietala@meiko.fi

Laskutus

Verkkolaskuosoite 003724332958
Operaattori Opus Capita
Välittäjän tunnus 003710948874

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme teitä lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen PL 26809, 00063 LASKUNET